Corporate skaller.

En corporate shell kunne sammenlignes med et hus, der var blevet besat af en familie. Før familien flytter ud af det var et hjem. Men nu er det bare shell, et skelet, et almindeligt hus med ingen i det, men hvis en familie var at købe huset og flytte, det bliver et hjem.

Tilsvarende, en corporate shell var engang hjemsted for et driftsselskab men når driftsselskab ophører med at opholde sig på grund af ugunstige forhold (konkurs eller likvidation) er der der kun skallen.

Køb og salg corporate skaller er blevet big business, bare et par år siden en corporate shell solgt for omkring $150,000.00 i dag de går opad $500.000.00. Tale om inflation! Prisstigningen skyldes øget kontrol af Securities and exchange commission og efterspørgslen efter shell af kinesiske virksomheder, der søger at blive opført i USA.

Som sædvanlig når der er penge at tjene vises gribbe med deres skruppelløse praksis. I de fleste tilfælde skaller er eget af de samme operatører, der også fungerer som konsulenter for selskaberne, de hjælper bliver offentlige. Dette kan være en interessekonflikt, men de er i stand til at skjule deres ejerskab godt med ved hjælp af værdipapirer advokat, der kan også have et stykke af skallen.

Den ovenfor beskrevne situation skaber en kæmpe interessekonflikt, som lovgiverne har endnu at finde ud af på grund af indviklet i de mange deltagere, der arbejder i harmoni og er i stand til at skjule deres handlinger fra de regulerende myndigheder.

Hvis konsulenten indirekte ejer en shell og forsøger at sælge det til det firma, de rådgivning, hvor godt han vil til at repræsentere klienten, når det kommer til prisen og mængden af aktier, at de skal beholde? Og hvad med med at selskabet udfører den ordentlig forskning på listen aktionær og historie af skallen.

Må ikke få mig forkert, der er mange ærlige og godt, hvilket betyder, at konsulenter og shell kreditorer, der etablerede skaller med det ene formål at skabe et køretøj for private virksomheder at gå offentlige, ligesom du har de skrupelløse tegn, der vises, hver gang der en mulighed for at tjene penge, du har også ærlig initiativrig person, der ser en mulighed og drage fordel af den.

Når driftsselskab køb af corporate skallen og fletter ind i det, modtager ejeren af den private virksomhed et flertal af shell corporation stock (som regel 90-95%) gennem et nyt nummer af materiel til privat virksomhed.

Offentlige corporation vil normalt ændre sit navn til den private virksomheds navn og vælge en ny bestyrelse, der udnævner officerer af virksomheden. Offentlige corporation vil normalt have en base af aktionærer tilstrækkeligt til at opfylde kravene for notering på Nasdaq Small Cap marked af Nasdaq Bulletin Board. Selv om nogle shell har så få som 35-50 aktionærer og er i øjeblikket opført på opslagstavlen eller NQB pink sheets.

På vores virksomhed har vi ikke en opgørelse af skaller eller anbefaler vi en enkelt leverandør, vi anbefaler i stedet flere og efter det private selskab vælger en leverandør vi nærmer processen, som hvis vi skulle købe shell for os selv.

For mere information besøg venligst vores hjemmeside:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *