Følelsesmæssige Trading

Enkelt dyreste aktiemarkedet handlerne er dem lavet med følelser, men, selvfølgelig, du er ikke en følelsesmæssige erhvervsdrivende er du?
Før du købte denne bestand, gensidig fond eller Exchange Traded Fund (ETF) gjorde du din forskning for at være sikker på, hvad du køber ville returnere en god gevinst i det lange løb. Du købte det, og over tid du ser på det mindre og mindre.
Spørg dig selv: når du plunked ned dine hårdt tjente penge har du har nogen idé om hvor du vil sælge den eller hvor du kan afslutte handelen bør bestanden går i stedet for op? Og Antag, at det er gået har du lavet nogen planer om at beskytte disse overskud?
Der var mange genier i 1999, der har købt en tech bestand på $20 og så det køre til $200 kun at komme tilbage ned til $2. Dem, der havde en exit-strategi formentlig udsolgt, da den væltede og faldt som en rock. De holdt det meste af deres overskud samt deres oprindelige investering.
Hvad holdes BuyNholders i? Det var følelser. De faldt i kærlighed med bestanden, da de “kendte” det var mere værd og ville “komme tilbage”. Investering er ikke en “Jeg håber, jeg håber, at” business, men det er en forretning. Aldrig blive følelsesmæssigt knyttet til noget, du køber. Hvis du var i forretningsområdet buggy pisk i 1900 og så automobile vidste at sætte hesten for at græsse du nemt det var tid til at sælge. Det gælder også for investeringer, du foretager i aktiemarkedet.
En gang hver måned skal du kontrollere for at se, hvis dine forskellige bestande fremme som planlagt. Glem alle disse smukke forskningsrapporter din mægler har sendt dig. Brænde dem. Nu skal du ikke sig noget om virksomheden. Hvad du interesserer nu er dine penge. Så længe aktiekursen skrider du kan fortsætte din kærlighedsaffære, men når det starter ned det er tid for en skilsmisse. Tid til at forlade før skaden bliver værre.
Dette er, hvor følelser bliver dyrt. Hvis du lige har købt det dine bånd er stærk og du vide hvis du sælger du vil have et tab. Aldrig falde for den gamle mægler mundheld at du ikke har et tab, indtil du sælger. Enhver, der mener, at de vil være at spise kattemad ved pensioneringen.
Når du har købt den nye bil du vidste da du kørte det fra partiet ville det være værd 20% mindre end du har betalt for det. Tyve procent er meget og mere end de fleste folk bør være villige til at risikere når de investerer. Glem “langdistanceflyvninger”, som du ikke ønsker at tage de 40% tab, at mange investorer gjorde i 2000.
En god tommelfingerregel er normalt 10%. Når du kører denne bestand fra exchange gulvet skal din risiko begrænses. Du beslutter dig for hvor meget du er villig til at tabe, hvis det går ned i stedet for op og da det går bære risikoen procentdel sammen at låse i din fortjeneste.
Hvis du sælger aldrig ser tilbage. Fagedaboudit! I 80% af disse salg når du ser tilbage seks måneder senere vil du se, du er langt foran i spillets penge.
Tillad ikke en følelsesmæssig tilknytning til holde dig i enhver bestand eller fond. Det vil dræne dig både mentalt og økonomisk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *