Hvad skal vi gøre?

Labor’s nær-død erfaring i de seneste år lært det at være meget bedre til alliance-bygning end bevægelsen af 40 år siden-meget bedre til at praktisere en etik af ægte gengældelse i forhold til andre sociale bevægelser. Labor Days i restauranten – for mine mange års restaurant arbejde, jeg normalt arbejdede på ferien og især på Labor Day. Den nationale fagforening spiller en vigtig rolle i lovgivningsmæssige ændringer, mens de lokale fagforeninger fokuserer på kollektive overenskomster og andre arbejdsmæssige bekymringer, www.akassemedlem.dk/ giver dig et opdateret overblik der er specifikke for området. Strejker blev sjældne mellem 1930 og 1933. Washington State Labor News nævnte kun et par små og korte walkouts.

Der skete ting og ting. Folk i townships blev ivrige efter politiske nyheder. Havde vi til hensigt at angribe livet, ville vi have valgt mål, hvor folk samledes og ikke tomme bygninger og kraftværker. Vi mente, at den planlagte ødelæggelse af kraftværker og indblanding i jernbane- og telefonkommunikation ville have tendens til at skræmme hovedstaden væk fra landet, gøre det vanskeligere for varer fra industriområderne at nå frem til havnene til tiden og i det lange løb ville være en tung dræning af landets økonomiske liv. , hvilket tvinger landets vælgere til at genoverveje deres holdning. Angreb på landets økonomiske livslinjer skulle forbindes med sabotage på regeringsbygninger og andre symboler på apartheid. Der var en tid i dine bedsteforældres levetid, at livet var meget sværere.

Der er sabotage, der er guerillakrig, der er terrorisme, og der er åben revolution. Hvad vi taler om i slutningen af bogen er, at vi giver en række forslag til forskellige lande, fordi de mest ansigt fremad ideelle løsning er, at vi opretholder den grundlæggende åbne internationale system, fordi der er en masse gode ting, der kommer fra det, selv om der kan være dårlige ting, men der er en masse godt, der kan komme fra det. Under overkommandoen var der regionale kommandoer, som var ansvarlige for retningen af de lokale sabotagegrupper. I øvrigt var begreberne overkommando og regional kommando en import fra den jødiske nationale undergrundsorganisation Irgun Zvai Leumi, som opererede i Israel mellem 1944 og 1948. I 1920, da den berømte leder, Masabala, blev holdt i Port Elizabeth fængsel, 24 af en gruppe afrikanere, der var samlet for at kræve hans løsladelse blev dræbt af politiet og hvide civile.

Regeringen truede med at gøre en kraftig indsats og opfordrede sine tilhængere til at stå fast og ignorere afrikanernes krav. Dette er, hvad vi følte på det tidspunkt, og det er, hvad vi sagde i vores manifest (udstilling AD):”Vi i Umkhonto vi Sizwe har altid forsøgt at opnå befrielse uden blodsudgydelser og civile sammenstød. Vi håber, selv på dette sene tidspunkt, at vores første handlinger vil vække alle til en erkendelse af den katastrofale situation, som den nationalistiske politik fører an i. Vi håber, at vi vil bringe regeringen og dens tilhængere til fornuft, før det er for sent, så både regeringen og dens politik kan ændres, før tingene når den desperate borgerkrig.” Den oprindelige plan var baseret på en omhyggelig analyse af den politiske og økonomiske situation i vores land. Faktisk blev nogle af disse og en række senere handlinger hævdet af andre organisationer. Manifestet for Umkhonto blev udstedt den dag, at operationer begyndte.