Perfekt Network Marketing System!

Network marketing er hårdt. Ikke selv forsøge et hjem baseret netværk marketing venture, medmindre du enten har eller planlægger at sætte på plads en yderst potent og meget duplicatable network marketing system rettet for 2005 og frem.
Før jeg fortælle dig, hvad en milliarder dollar netværk skal marketing system ligne Lad os tale om hvad der ikke virker. Som jeg er sikker på, du sikkert ved, er network marketing berygtet for at have en 95% fejlrate. Lad os snakke om hvorfor.
Har du nogensinde hørt om Occam’s razor? Dybest set hedder det det, at den enkleste forklaring på et fænomen er normalt bedst. Vi vil bruge denne teori til at forklare, hvorfor 95% af network marketingfolk mislykkes. Er du klar? De fleste netværk marketingfolk mislykkes, fordi de marketing metoder, som de har lært ikke virker 95% af tiden. Smuk simpel ret?
Så vi er ført det logiske næste spørgsmål, hvad er de fleste spirende netværk marketingfolk undervist?
Nå, jeg kan kun tale ud fra min erfaring, men hvad jeg lærte var at købe og kolde opkald fører. Nu, jeg har ikke tænkt mig at sige dette ikke virker, men jeg vil sige er, at efter seks måneder af cold calling fører til 3 timer om dagen med meget lidt succes denne taktik virker det meste af tiden. Må ikke få mig forkert, nogle mennesker er meget god til kolde kaldende fører, men de fleste mennesker ikke er. Så hvad sker der for de fleste mennesker efter de har bruger tusindvis af dollars på fører med meget lidt succes efter seks måneder? De giver op.
Derudover er en anden faktor, der bidrager til hvorfor de fleste netværk marketingfolk mislykkes fører de bruger. Hvorfor gør slags fører en forskel?
Mulighed for kundeemner er generisk. Fører besvare en annonce, der bare beder dem, hvis de ønsker at blive økonomisk fri eller tjene penge hjemmefra. Nå, jo de gør, men det betyder ikke, de vil have noget at gøre med din network marketing program. Når de gennemsnitlige netværk marketingmedarbejder opkald disse generiske bizz opp fører fører ikke ved noget om netværk marketingmedarbejders virksomhed og for det meste virkelig ligeglad. Dette fører til den spirende netværk marketingmedarbejder høre en masse NOS
Høre nogen hele tiden fører til en hel del af selvstændige tvivl, egen både om netværk marketingfolk evne og gyldigheden af deres tilknytning til deres netværk marketing selskab. Negative følelser begynde at harbor og som jeg sagde før til sidst netværk marketingmedarbejder giver op, som regel med 3-6 måneder.
Det er dybest set hvorfor 95% af network marketingfolk mislykkes, hvis du spurgte mig.
Så hvordan kan vi ændre dette paradigme?
Vi bygger en milliarder Dollar Network Marketing System!
Nu får vi at de gode ting! Hvad betyder perfekt network marketing system se ud?
For den gennemsnitlige hjemme baseret netværk marketingmedarbejder skal lykkes skal visse ting være på plads. Jeg vil nævne dem her:
•Funktion fange side designet specielt til specifikke netværk Marketing selskab:
Denne side skal indeholde stærke salg kopi, der fortæller udsigten, hvorfor han ønsker at tilvælge yderligere oplysninger. Den bedste måde at gøre dette er at tilbyde en høj værdi gratis rapport til gengæld der kontaktoplysninger.
•Gratis betænkningen specielt designet til Network Marketing virksomheder mulighed for:
Gratis rapport skal være yderst informativ. Det skal forklare alle funktionerne og fordele ved at deltage i network marketing organisationen som en uafhængig distributør og skal fokusere på støtte og ressourcer til rådighed for den ny rekrut bør de vælger at købe en distributør. Virksomhedens produkter og kompensationsplanen skal være tydeligt forklaret her så godt. Hvis det er muligt, bør udtalelser anvendes, da de er ekstremt stærke salg konverteringsværktøjer i denne del af salgsprocessen samt.
•Følg op Email-System:
Knyttet til den gratis rapport der skal også være en opfølgning system, der løbende markeder via e-mail program til kundeemnet. De fleste fører handle ikke straks og skal markedsføres til mindst 7 gange før de handler. E-mail opfølgning system skal have stærkt formuleret salg kopi og skal have et system for at få gennem spamfiltre.
•En løbende Feed tilbage System, der bruger frygt tab:
Langs den med e-mail opfølgning system der skal være et feedback-system, der vil advare udsigten via e-mail, når nye perspektiver opt ind i systemet og påberåbe sig frygten for tab under denne proces ved at fortælle udsigten, hvis den næste udsigten i linje at opgradere til en betalt pos ING inden han gør så han vil for evigt løs Kommissionen på dette perspektiv. Dette er et meget kraftfuldt psykologisk værktøj.
•Stærk support:
Det er én ting at få nogen til at købe en distributionsaftale, men det er helt anderledes, få dem til at arbejde virksomheden effektivt. Der skal være en e-mail opfølgning system når en ny distributør tegn at han får tilstrækkelig uddannelse på der på markedet med succes. Der skal også være menneskelige støtte på dette punkt. Der skal således stærke relationer bygget mellem upline og nye distributører.
•Et godt produkt eller Service:
For at denne hele markedsføringsprocessen at arbejde, skal systemet tilbage af en stærk og etiske netværk marketing organisation, der sælger en høj efterspørgsel produkt, som mennesker har brug for og ville købe selvom der var ingen lønstrukturer, der er knyttet til den.
•Du:
Du skal være en aktiv del af din virksomhed. Du skal være villig og lære nye ideer og taktik på alle tidspunkter. Du skal have en passion for din virksomhed og virkelig tror på det produkt, som du planlægger at bygge din organisation omkring.
I konklusion:
Jeg har opført den grundlæggende komponent en af en perfekt network marketing system. Dette system indebærer ingen koldt ringer, fordi udsigten vil vælge at anmode om yderligere oplysninger specifikt om din virksomhed, før du selv tale med dem.
Kolde opfordrer generiske bizz opp fører og høre en masse NOS er, hvad der forårsager de fleste netværk marketingfolk mislykkes. Vi ønsker at undgå det for enhver pris og det er hvad dette system er designet til at gøre!
Fordi udsigterne vælger i specifikt for flere oplysninger om dit produkt og business plan og derefter få en detaljeret rapport forklarer alle de ovennævnte, før du selv tale med dem vil i høj grad øge dine chancer for en vellykket konvertering. E-mail opfølgning og frygt for tab systemer vil øge dine chancer for vellykket konvertering endnu længere. Disse faktorer vil skære ned på antallet af NO, som den gennemsnitlige netværk marketingmedarbejder skal udholde før succes. Dette vil øge duplicability voldsomt.
Yderligere, at have ensartet uddannelse og en enestående support er grundlæggende og skal være til stede.
Så,
Før du bruger en anden dollar på dit netværk marketing indsats Spørg dig selv, hvis du bruger en perfekt network marketing system. Hvis dit svar er ingen og du ikke har nogen succes, så spørg dig selv hvad du kan gøre for at ændre dit system til en, der vil arbejde for dig og din kommende distributører ved hjælp af de principper, som jeg har beskrevet ovenfor.
Network marketing kan helt sikkert gøre dig rig, dvs… Hvis du har det perfekte system på plads!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *