Tilgodehavender Factoring – en bæredygtig likviditet løsning til små og mellemstore virksomheder

Forandringerne i dagens erhvervsklima er inarguably overvældende. Væksten i e-handel; ændringer i virksomhedsstrukturer; udvikler relationer; ændringer til finansieringsordninger; adgang til kapital og dens kilder. Alle forekommende til i stigende grad eksponentiel priser. Hurtigt. Det faktum, at der er mere computerkraft i den gennemsnitlige bærbare computer i dag, end det tog for at sætte en mand på Månen burde illustrere hvor hurtigt tingene ændrer sig, og om ledelsen eller en virksomhedsejer du nødt til at holde trit.
Navnlig skal du holde dig ajour med ændringer i din konkurrencepræget miljø, og forbliver fuldt kendskab af mekanismer, der vil give et svar hurtigt nok til at holde dig i spillet. Denne artikel vil se på en af disse mekanismer, adgang til kapital og derigennem, frie cash flow. Dermed vil vi bruge en intuitiv ramme, krydret med nogle økonomi. Hvorfor? Intuitiv analyse er ideel for at besvare specifikke spørgsmål; i dette tilfælde ‘hvad vil bedst aktiverer mit firma til at administrere hurtige ændringer til konkurrencedygtige økonomiske vilkår og blive i spillet?” Og jeg vil bruge økonomi på grund af Steven Levitt, Americas mest fremragende økonom under-40, der sammen med Stephen Dubner mener, at “Hvis moral repræsenterer, hvordan vi vil have verden til at arbejde, derefter økonomi repræsenterer hvordan det rent faktisk virker.»
Ved at tale til specifikke ankerpunkter, strategiske spørgsmål, der påvirker adgangen til kapital problem kan blive udforsket og udviklet initiativer til at tillade en rettidig løsning. Kort sagt, er det den hurtigste og mest nøjagtige måde at besvare det spørgsmål, du står over for, fordi det er nemmere at forstå og ikke fortabe os i uvedkommende, unødvendige analyse.
En af ankerpunkter i moderne business er adgang til kapital, især når det bidrager til at opretholde frie cash-flow. I mange henseender de er én ting, den forskel blot er adgang til kapital er en nødvendig forløber for gratis cash flow (du ikke kan bruge det, indtil du har det). Og alle har brug for det. Løn, materialer, overhead, og debitorer finder overalt fra 45 til 120 dage til at bilægge deres konti, ved hjælp af din virksomhed som en surrogat kassekredit.
Adgang til kapital bliver et endnu større problem i erhvervsmiljøet beskrevet tidligere, hvor hastighed til markedet og evnen til at ‘værktøj-up’ (stigning produktion) er afgørende for at opfylde stadigt faldende levering Tidslinier. Mange af os har oplevet opstemthed af bliver tildelt et stort udbud, noget, der vil fylde ordrebogen for de næste seks måneder, umiddelbart efterfulgt af tømmermænd, der kommer med den erkendelse, at virksomheden vil kæmpe for at finansiere projektet baseret på eksisterende og forventede pengestrøm.
Små til mellemstore virksomheder støder på særlige problemer, når det kommer til likviditet og kapital adgang til at finansiere voksende operationer, til det punkt, hvor manglende adgang er et problem, der kan true fortsættende virksomhed, selv i et stigende marked. Balancer tager tid at bygge, og det er imod denne sikkerhed, at bankerne vil låne.
Udvikle initiativer til at tackle dette problem involverer ser på nogle eksisterende muligheder og foretage en sammenligning, der ankommer til en beslutning, der bedst gør det muligt for en løsning på problemet ved hånden. I dette tilfælde, en sammenligning af bank finansiering mod faktura factoring giver indblik i mulige løsninger for den kapital adgang / cash flow problem.
Daglige økonomi kan informere denne sammenligning, især studiet af incitamenter – hvordan folk få hvad de ønsker, eller har brug for, især når andre mennesker ønsker eller har brug for det samme. Lad os starte med bankerne.
Bank udlån krav er invasive og restriktive. De ofte skabe en følelse af at du skal ‘bare alle’ at låne en nikkel. De ønsker naturligvis bestrider denne påstand, men lad os vende tilbage til incitamenter – hvad er deres incitament til at låne dig penge? At tjene en tilbagevenden off din indsats. Bestemt intet mindre end denne, og disse dage bruge de også udlån som en løftestang til at vinde den største del af din tegnebog fra deres rivaler, forsøger at have dig som en kunde for livet, ‘vokser med dig og din virksomhed.’ Når du føjer den kendsgerning, at et overskud af mennesker kræver kredit findes på markedet, de har råd til at være kræsen og gøre den økonomisk rationelle ting – være risiko utilbørlig. Risikoaversion drev pant en bank lægger på dit hus for at sikre, at de får udbetalt, og er, hvad drev dem til at udlåne mod stærke balancer. De ser på balancer i en regnskabsmæssig mode, afvejning af konkrete, realiserbare, likvide aktiver som kontanter og fast ejendom, anvende en formel og låne efter hvordan resultatet stak op mod deres risiko matrix. Din fortsatte succes genererer interesserer dem kun i det omfang, at det gør det muligt at servicere (og i sidste ende tilbagebetale) din gæld, en løbende margen på deres investeringer.
En alt for forsimplet beskrivelse, pointen er at illustrere, at alt dette tager tid, og er struktureret omkring tunge regulering og evaluering begrænsninger. Masser af tid, og masser af indflydelsesrige regler. Første, du kan opbygge din balance og for det andet at få det vurderet til et punkt hvor din bankmand kunne åbne eller udvide din kreditfacilitet. I tid, vinduet af mulighed for at finansiere det store projekt, fremstiller ekspansion, eller operationer i et stigende marked hurtigt passerer, forlader du ud af lommen din ansøgningsgebyr og hvis det lykkes, servicering en endnu større gæld du måske ikke brug for.
At dreje til at fakturere faktorer, incitamenterne, der kan synes det samme, men hvordan de se at få deres tilbagevenden er lidt anderledes. Mens bankerne stole på deres indsigt i præcist forudsige din evne til at tilbagebetale en gæld, faktura faktorer er afhængige af deres færdigheder i præcist vurdere din kundebase evne til at betale dig. En lavere opfattet risikoaversion med faktura faktorer spiller en lille rolle, men det er hvordan faktoren ser den samlede situation, der er forskellig fra traditionelle udlån. Til at begynde med genkende faktorer dine tilgodehavender som aktiver, ligesom banken. Forskellen er, at en faktura faktor finder dine tilgodehavender et hurtigt realiserbare aktiver, og er parat til at købe rettigheder (og risici) indsamle dine udestående fakturaer.
Sætte en anden måde, i økonomisk henseende faktura faktor genkender dine tilgodehavender som aktiver med en fremtidig værdi i cash flow betingelser, og forudsat deres vurdering af dine kunder er gunstige, er de parat til at effektivt ‘give et marked’ for disse aktiver. Denne ‘markedet’ lukker med din transaktion sælge dem fakturaen dog; der er ingen sekundære marked som junk obligationer eller andre derivater.
Adgang til kapital gennem faktorer er dyrere end traditionelle udlån, og dette skyldes risikopræmien knyttet ikke til dig, men dit kundeunderlag. Dette er ikke overraskende, og du og jeg ville sandsynligvis gøre det samme. Tilbage igen til økonomi og vores undersøgelse af incitamenter, kræver en rationel person en præmie for hver ekstra enhed af risiko de tager på. Et større incitament til en formodede højere risiko. I tilfælde af factoring, præmien er højere end tilsvarende bankernes udlånsrenter, da risiciene er betragtet som lidt højere, når sikkerheden ikke er fast ejendom, snarere en første position hævder over alle dine tilgodehavender. Din risikoeksponering er lavere end indsamling af fordringerne selv (faktura faktorer er meget god til merkantile operationer) – den højere gebyr, der opkræves af den faktor i forhold til banken er simpelthen den præmie, du skal betale for at sænke at eksponering.
Den forskel, at faktorer giver er hastighed af adgang til kapital, og hvad der sker når du standard. Standard på banklån, kan du miste din virksomhed, selv familien hjem. Factoring er ikke helt så drastisk, selv om de involverede beløb er altid mindre. Der er to typer af factoring produkter tilgængelige, anvendelse og ikke-anvendelse, og igen, forskellen kommer til overtagelse af risiko, og præmien bedt om at påtage sig risikoen for manglende betaling på en faktura. Med regres factoring, du fortsat er ansvarlig for manglende betaling af din kunde, og med ikke-anvendelse, faktoren påtager sig risikoen op til et punkt, og på en højere præmie.
I sammendrag er der fordele og faldgruber i både traditionelle udlån og factoring. Disse er flygtige økonomiske gange, og at have blevet brændt et antal gange under højkonjunktur i de foregående to årtier, banker er langt mere risikosky, holde stram regeringstid på deres kreditstandarder. Så i lyset af denne information, vender vi tilbage til vores problem, søger for at besvare spørgsmålet: ‘hvilke af disse tilgange bedst leverer den fleksibilitet, jeg har brug for at give mig mulighed for at trives i et hurtigt skiftende forretningsmiljø?’
For mange virksomheder ligger svaret med faktura factoring, som leverer mere end $1 trillion i kredit på tværs af kontinentale USA. Som med alle business situationer der er forbehold, eller beskrevet en anden måde, arrangementer, hvis ikke hele tiden overvåges kan blive en komfortabel sutteklud, der kan faktisk langsomt ved at blive kvalt dig.
Det er nemt at blive vant til fortsat adgang til cash flow gennem factoring. Det er også nemt at føle sig godt tilpas vide du er støttet af en massiv børsnoterede institution som din bank. Ledelse og ejere af små og mellemstore virksomheder bør hele tiden minde sig selv, at studiet af incitamenter virker for dem også. Konstant gennemgang af din kapital finansiering og cash flow ordninger er afgørende for at sikre, at den aftale, du ender op med er bedst for din virksomhed, og ikke andre. Det handler om at få hvad du ønsker eller har brug for, især når andre mennesker ønsker eller har brug for det samme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *